Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Viral markedsføring

 

Den virale video med 1 mio. visninger er en drøm for mange virksomheder. Måske er det den drøm, der har ledt dig hen til vores hjemmeside?

Hvor mange videoer har du selv set, liked eller delt i denne uge?

Delinger og likes af din virksomheds video er nødvendige for at skabe den opmærksomhed om jeres historie, som I fortjener og har brugt kræfter på. Men delinger og likes kræver, at jeres video er værd at dele. Så hvis I vil forrest i viral-køen og sikre, at lille Viral også deler jeres video, så skal I overveje, hvad I sender ud. Det vil vi gerne hjælpe jer med.

Lille Viral, viral markedsføring, Go wide

 

Vi har tegnet Lille Viral for hele tiden at ha’ fokus på, hvad det grundlæggende handler om – mennesker. Vi kan ikke producere en viral video – går din video viral, så er det fordi, du har fortjent det. Vi kan producere en rigtig god video, en sjov video, en sprød video, en swag video, en betagende smuk video, en rørende video… og så kan vi positionere den på sociale og diverse andre medier på en måde, så der er størst sandsynlighed for, at Lille Viral kommer på banen. Det handler om dit budskab, din målgruppes interesser og så en sprød indpakning med humor, følelser, en skævhed eller overraskelser – og ja, koalababyer hjælper tit på det.

For at ramme jeres målgruppe skal vi først finde ud af, hvad de deler med hinanden. Hint; vi deler, hvad vi tror, andre vil synes om. Det kigger vi selvfølgelig nøje på, inden vi lægger os fast på et kreativt koncept for jeres video. Derudover går vi op i, at der er et klart formål med jeres video, at budskabet hænger sammen med jeres forretning, og at vi sammen opstiller nogle klare succeskriterier.