Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Investor Relations

 

Giv investorer overblik og indblik med video

Investor relations video-kommunikation er ikke nyt. Nogle af verdens største virksomheder har fundet ud af, at investorer også er mennesker. Mennesker der har travlt. Mennesker der har drømme. Mennesker der har penge. Mennesker der har følelser. Og mennesker vil ikke bare have tørre tal og fakta. De vil have historier – og tal og fakta, når det er formidlet på en letfordøjelig måde.

Se fx GE’s Investor Relations’ sektion og bliv inspireret.

Gør jer selv og jeres shareholders en tjeneste og kommunikér highlights og historier med en flot opsat video.

Videoformidling af værdier, resultater, visioner & mål

Video er et genialt medie til at formidle jeres værdier, resultater, visioner, mål, udvikling, konkrete tiltag… fortsæt selv listen.

På video kan vi kombinere interviews og statements fra administrerende med grafik, der nemt formidler jeres nøgletal, over sceniske billeder og musik, der visuelt formidler jeres visioner og værdier.

Med video kan I gøre komplicerede interne forhold, flerstrengede strategier og regnskaber til en intuitiv, let forståelig fortælling for jeres investorer. Tørre fakta underbygget af visuelle historier, der understøtter jeres brand.

I kan desuden give investorer indblik i nye fokusområder, innovationer, teknologiske fremskridt, virksomhedens mennesker og sjæl, jeres særlige kultur og meget mere.

Kreativ videoproduktion med fokus på jeres forretningsmål

Go Wide tager udgangspunkt i jeres mål med kommunikationen, og har under hele processen fokus på at videoen ud over at være lækker og professionel – også skal virke.

Sammen opstiller vi nogle klare succeskriterier for filmen/e og følger efterfølgende op på effekten.

Lad os tage en snak om jeres investorkommunikation, og hvordan I kan gøre den levende og virksom!

Kontakt os i dag.