Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Infofilm

 

Film med fokus på sikkerhed er oplagt, som en del af jeres risk management strategi, hvis jeres medarbejdere arbejder i et miljø med stor risiko for ulykker. Sikkerhedsfilm viser de konkrete sikkerhedsprocedurer og er derfor bedre end fx en skreven tekst til at illustrere. Filmene sender samtidig et stærkt signal til medarbejdere og andre interessenter om, at I tager sikkerhed alvorligt og dermed ansvar for jeres medarbejdere.

Interne info film er også oplagte til at gennemgå arbejdsrutiner på alle niveauer i en virksomhed, hvor flere medarbejdere løbende skal kunne varetage samme arbejdsopgaver, eller hvor der er stor udskiftning blandt medarbejderne. Der kan være tale om procedurer, gennemgang af it-systemer, introforløb m.m.

Info film kan spare jer for meget tid, der ellers bruges på manuel gennemgang af sikkerhedsprocedurer eller arbejdsrutiner. I er samtidig sikre på, at informationer leveres korrekt hver gang.

Tonen og stilen i fx en sikkerhedsfilm kan også være med til at bakke op omkring et fælles sprog og kultur.

Vores fokus er på en illustrativ og simpel billedside suppleret med en entydig speak, der let kan versioneres til flere sprog.