Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Hvorfor vælge Go Wide?

 

Kernen i Go Wide er ønsket om at kreere den video, der formår at opsummere, hvad I står for og hvad I sælger på en måde, så jeres målgruppe bliver suget ind i fortællingen.

Go Wide er skabt af en tv-producer med stor bredde, dybde og tyngde inden for alle aspekter af tv-produktion og en kommunikationsalkymist, der udvikler levende og kreative koncepter med basis i klare, tydelige budskaber.

Denne kombi betyder, at vi har de unikke og velsmurte storytelling redskaber funderet på et solidt teknisk knowhow og dermed alle kvalifikationer til at producere flotte og velfortalte virksomhedsfilm, lækre produktfilm eller film, der er præcist så skæve og underholdende, at jeres målgruppe vil dele dem igen og igen.

Go Wide ånder for at producere content kendetegnet ved højest mulige kvalitet og et klart budskab altid funderet i jeres virksomhed, jeres værdier og målgruppe. Intet mindre er godt nok for vores kunder – eller for os.

Vi producerer en fængende, visuel fortælling om jer, der tydeligt formidler jeres budskab.

 


Vi er

 

Go Wide er en naturlig forlængelse af Red Post, der er Danmarks største post-produktionsselskab. Red Post står for et højt fagligt niveau og har med sine medarbejdere, knowhow og faciliteter været nøglespiller i produktionen af store TV-shows og dokumentarprogrammer som fx ”X Factor” (DR), ”Til middag hos” (TV 3), ”Pengene på bordet” (TV2) og mange flere.

Another Agency løser kommunikations opgaver for virksomheder, som Atea, Visma, Specific Pharma, ingeniørvirksomheden Xtel og mange flere.

Med kompetencerne fra Red Post og Another Agency garanterer vi visuel kommunikation, der kan få jeres budskaber ud at flyve med nerve og autenticitet.

Det starter med den spæde idé. Hvordan fortæller vi jeres historie? Hvilken vinkel? Hvilket budskab? Hvilke emotionelle virkemidler? Hvilke tekniske virkemidler?

Den bedste idé udbygger vi, former, gennemarbejder. Vi udvikler historien, skriver storyline, og udarbejder produktionsplan samt budget.

I siger GO! og vi er i gang. Optagelser, klip, colorgrading, grafik, musik, speak. Videoen lægges for eksempel op på jeres website, Youtube eller vises under en event.


Mød os

 

Et fast team med et solidt netværk af erfarne freelancere. De bedste kræfter til at skabe jeres video.Michael Søegaard Profile Image

Michael Søegaard

CEO og Executive Producer

Spiller harpe i levende billeder.

Har styr på alle led i produktionen og ved, hvornår luftoptagelserne bedst foretages med kran, drone eller afrikansk svale. Han kender de dygtigste freelancere i branchen, når der skal laves 3D-grafik, colorgrades og produceres lyd. Michaels force er hans evne til at se og formidle historier fortalt igennem storytelling. I sin fritid spiller han harpe og drikker kaffe.

Michael er også manden bag Red Post, et af landets største og mest erfarne facilityhuse i tv-branchens. Her har mantraet altid været at kun det bedste er godt nok. Et princip der gennemsyrer alt hvad vi laver i Red Post og Go Wide.


Rikke Marie Søegaard Profile Image

Rikke Marie Søegaard

Strategi, tekst & koncept

Bobler nogle gange over af idéer.

Rikke er UX-certificeret historiefortæller – en kombination, der betyder, at hun både forstår at gøre jeres budskab levende, og kan arbejde strategisk med brugerens flow på vej til og fra jeres video, hvilket øger visninger og konverteringer. Hun er tilpas kreativ til at give jeres budskab den opmærksomhed, det fortjener, og samtidig så tilpas nede på jorden, at budskabet ikke flyver hen over hovedet på folk.

Rikke står i øvrigt bag kommunikationsbureauet Another Agency (tidl. Klart Sprog), der rådgiver og forfatter til web og print for kunder som GE Healthcare, Xtel, Atea, Delta, Visma og Specific Pharma.Michael Høyen Profile Image

Michael Høyen

Klipper/Colorgrader

Formår at få alt til at ligne en million!

Høyen er opfostret i vores søsterselskab, Red Post, hvor han fik sin basistræningen i Sibirien inden han så blev han trænet op i samtlige tekniske færdigheder indenfor efterbearbejdning på TV og videoproduktion. Er i dag en meget efterspurgt colorgrader og kreativ kapacitet som vi rigtig glade for at have i huset. Høyen er i øvrigt blevet kåret som det flinkeste menneske i København tre år i træk! 


Vores søsterselskaber

 

Med Red Post er vi de førende i Danmark inden for TV postproduktion. Vores portfolio taler for sig selv.

I Another Agency sætter vi fokus på kommunikation og det skrevne ord for virksomheder. Så det var oplagt for os at skabe Go Wide, der forener vores mange kompetencer. Det kommer nu dig til gode!

Red Post
Another Agency - Strategisk & kreativt kommunikationsbureau

 

 Ring eller skriv i dag

 

+45 88808600