Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/gowide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Branded entertainment

 

Branded Entertainment er film, der minder om traditionelle tv-programmer, der når målgruppen igennem underholdende og fængende indhold. Dvs. du giver simpelthen din målgruppe en god oplevelse, og det kan ofte betale sig.

I branded entertainment kommunikerer jeres virksomhed sine budskaber latent igennem indhold, der fanger og interesserer jeres målgruppe. Et succesfuldt branded entertainment program har derfor et naturlig værdifællesskab med virksomheden, og det virksomheden står for. Det er fundamentet for at lykkes.

I kampen om opmærksomheden i dag, hvor traditionelle push reklamer har sværere og svære kår, er branded entertainemt en rigtig god måde at nå jeres målgruppe, der hvor de allerede er, ved at joine sociale medier som fx Youtube og Facebook. Tænkt som en del af en content marketing strategi, kan I igennem underholdende indhold sikre jer, at der altid er en åben og loyal kanal til målgruppen. Men I kan også risikere gevaldige ridser i lakken, hvis I ikke går fuldt ind på præmissen.

Vores maver er top tunede til at vurdere, hvad I fordelagtigt kan underholde jeres målgruppe med. Vi ved samtidig hvad, der skal til for at lave vellykket branded entertainment og kan derfor byde ind med det helt rigtige koncept, der sikrer jer et langt og lykkeligt værdi ægteskab.